Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Egyéb hírek

2009.09.19
Al Pacinót kifosztotta gyerekeinek anyja
 
 
 
 
 
 
 
 
Világsztár lett, díjakat söpört be, de Al Pacinót soha nem szédítette meg a siker, mert nem felejtette el sanyarú gyermekkorát. Nők százai küzdöttek kegyeiért, de egy se tudta megfogni. Sorozatunk utolsó részéből megismerhetik Al és Beverly kapcsolatának botrányos részleteit.
 
 
 
 
Beverly D’Angelo türelmesen várt Al Pacinóra: 1988-ban, egy meghallgatáson találkoztak először, de csak nyolc évvel később jöttek össze.

Beverly arra várt, hogy Pacino kiélje magát, lehiggadjon és csak azután csábította el. Kapcsolatuk sokáig felhőtlennek látszott, nem volt körülöttük botrány, elvonultan éltek Beverly Hills egyik csöndes negyedében.
– Nem nősülök meg, mert így legalább elmondhatom, hogy soha nem váltam el – viccelődött Pacino, aki még akkor sem vette el Beverlyt, mikor 2001-ben megszületettek ikreik. Anton és Olivia lombikbébi volt, Beverly ekkor már negyvenkilenc éves volt.

A pár boldogsága azonban nem tartott már sokáig: két évvel később bejelentették, hogy külön utakon folytatják tovább, a gyerekek elhelyezését pedig hosszas és nyilvános botrány kísérte.

Míg Beverly azt állította, hogy Al nem tartja tiszteletben a megbeszélt látogatási időpontokat, addig a színész azzal vádolta volt kedvesét, hogy a pénzére utazik.

– Beverly a gyerekeket használja fel a mocskos játékához. Szeretne hatalmas vagyonnal kilépni a kapcsolatból, és ezt csak így érheti el, mivel Al nem vette el feleségül.

Minden egyes láthatáskor több pénzt követel – mondta Pacino ügyvédje, Martin Wasser a New York Postnak.
Az ügy végül rendeződött, az ikrek közös felügyelet alá kerültek, Beverly pedig tetemes vagyonnal a zsebében távozott.

Pacino az elmúlt években nem bonyolódott komoly kapcsolatba, a pletykák szerint randizgatott a modell Elle Macphersonnal, de inkább karrierjére koncentrált.

Tavaly mutatták be Robert De Niróval közös, A törvény gyilkosa című filmjét, melynek forgatásán végre összebarátkozott a két nagy rivális.

– Jó volt együtt játszani, a régi formánkat hoztuk, és rivalizálásról már szó sincs! – mesélte nevetve Pacino a film londoni permierjén.

A hatvankilenc éves Al ma is fáradhatatlan, játszik, rendez és számos filmet producerként is jegyez, a házasságot azonban még most is kizártnak tartja.
 
 
 
 
Al Pacino kicsi volt gengszternek
 
 
 
 
 
Világsztár lett, díjakat söpört be, de Al Pacinót soha nem szédítette meg a siker, mert nem felejtette el sanyarú gyermekkorát. Nők százai küzdöttek kegyeiért, de egy sem tudta megfogni. A második részből kiderül, miért nem lehettek barátok Robert De Niróval.
 
Bár Al Pacino Tony-díjat kapott egy Broadway-darabban nyújtott alakításáért, neve ismeretlen volt a filmes világban. Francis Ford Coppola mégis látott benne fantáziát, ekkor kereste a Keresztapa szereplőgárdáját, és behívta Pacinót is, aki nem váltotta be azonnal a hozzá fűzött reményeket.


A színész tökéletesen alakította a rettegett maffiafônököt Michael Corleonét– Al Pacino neve akkor még semmitmondó volt, de sikerült meggyőzni a producereket, hogy egy próbafelvételre behívják. Pacino kicsi volt, túl olasz és egyáltalán nem tudta magáévá tenni a maffiaszerepet, azonnal lapátra akarták tenni. Coppola azonban nem hagyta annyiban, addig tréningezte, míg tökéletes Michaellé vált – mondta róla a Keresztapa írója, Mario Puzo. Michael Corleone szerepéért számtalan színész küzdött, köztük Robert Redford, Jack Nicholson, Warren Beatty és Robert De Niro is.

De Niro és Pacino rivalizálása ekkor kezdődött el, úgy tűnt, két olasz származású, hasonló karakterű színész nem fér meg Hollywoodban. Al kiváló kritikákat kapott a film után, nevét ettől kezdve mindenki ismerte, és megkapta első Golden Globe- és Oscar-díjjelölését is.

A harminckét éves Al ekkor fedezte fel saját vonzerejét is, szakított Jill Clayburghgel, és kiélvezte a hírnévvel járó népszerűséget a nők körében is. A Keresztapa forgatásán összejött kolléganőjével, Diane Keatonnal, akivel kisebb-nagyobb szünetekkel, több mint tizenöt évig voltak együtt.

– Viharos egy kapcsolat volt a miénk – mondta évekkel később nevetve Keaton.

– Nem tudok sokáig alkalmazkodni egy férfihoz, de szeretni nagyon tudok! – folytatta Diane. Sokak szerint a színésznő hozzáment volna Pacinóhoz, de ő nem kérte meg a kezét, ezért is ért véget a viszony. Pacino mindenesetre egy későbbi interjúban elmondta, hogy a legjobb barátját veszítette el, mikor szakított Keatonnal, és ma már bánja, hogy nem vette őt feleségül.

Al eközben egyre nagyobb sikereket ért el, a Serpicóért megkapta a legjobb főszereplőnek járó Golden Globe-ot, a Keresztapa második része pedig ismét Oscar jelölést hozott számára. Az 1974- es filmben egyébk
 
 
 
 
 
Michelle Pfeiffer is megvolt Pacinónak
 
 
 
Világsztár lett, díjakat söpört be, de Al Pacinót soha nem szédítette meg a siker, mert nem felejtette el sanyarú gyermekkorát. Nők százai küzdöttek kegyeiért, de egy se tudta megfogni. Sorozatunk negyedik részéből kiderül, miért haragudtak meg kollégái Pacinóra.
 
 
 
 
ént már De Niro is szerepet kapott, de nem volt közös jelenetük. Pacino keményen tréningezett, amikor megkapta az Egy nő illatának főszerepét. Hatalmas kihívásnak tartotta a filmet és a forgatások előtt rengeteg időt töltött vakok között. Bekötött szemmel járt-kelt és gyakorolta a sötétben való tájékozódást és mozgást.


Michelle Pfeifferrel csak kalandja volt a nagy étvágyú sztárnak


– Azt hiszem, a színészek, hosszú és fájdalmas folyamat árán, érzelmi atlétákká válnak. Csak csinálják és csinálják, nincs megállás, a szerepet fel kell venni, ahogy a távot le kell futni. Rámegy a magánéletük, hogy valami maradandót alkossanak – nyilatkozta egyszer Al, akinek megérte a sok szenvedés, hiszen az Egy nő illatáért végre elnyerte a legjobb férfi főszereplőnek járó Oscar-díjat és Golden Globe-díjat is.
Színészként visszavágyott a színházba és utálta, ha sztárként aposztrofálták, egyik csipkelődő megjegyzése után több kollégája meg is haragudott rá: – Nem vagyok sztár, színész vagyok! Sztár az, akinek Hollywoodban van villája szív-alakú medencével a kertben. Szerintem pedig mindez lószart se ér! – mondta a szerénységéről ismert színész, aki ekkoriban talált remek barátra Robin Williams személyében és máig példaképének tartja kollégáját.
A pletykák szerint, Pacino szemet vetett Michelle Pfeifferre a Frankie és Johnny forgatásai során és stáb meg volt róla győződve, hogy több volt köztük, mint kollegiális viszony.
– Al el volt ájulva Michelle természetes szépségétől és kisugárzásától. Michelle pedig Pacino nagy tisztelője és rajongója volt, az egész forgatást együtt töltötték – mesélte később egy stábtag a National Enquirernek.
Pacino mindenesetre tovább kereste álmai nőjét és 1996-ban úgy tűnt, végre meg is találta, Beverly D’Angelo színésznő személyében. Persze a házasság ek
 
 
 
 
 
 
Al Pacino kilencévesen ismerkedett a szexszel
 
 
 
Világsztár lett, díjakat söpört be, de Al Pacinót soha nem szédítette meg a siker, mert nem felejtette el sanyarú gyermekkorát. Nők százai küzdöttek kegyeiért, de egy sem tudta megfogni. Sorozatunk első részéből megtudhatják, hogy Pacino hétéves korától színész akart lenni, és az alvilággal is kapcsolatba került.
 
 
 
 
kor sem jött szóba nála. Olasz emigránsok gyermekeként, 1940-ben, Harlemben látta meg a napvilágot Alfredo James Pacino. Kétéves volt, amikor apja, Salvatore elhagyta őt és anyját, Rose-t, aki ezek után fiával együtt szüleihez költözött Bronx egyik nyomornegyedébe. Míg Rose dolgozott, Alra a nagyszülők vigyáztak, akiket imádott. Hétévesen volt először moziban, és már akkor megragadta a varázsa. Tizenkét éves korától dolgozott az iskola mellett, ezért tanulmányi eredményei nem voltak kimagaslóak.

– Nem akartam dolgozni, de muszáj volt! Főként miután a nagyszüleim elköltöztek, és ketten maradtunk anyámmal. Tizenöt évesen már alig jártam suliba, tizenhét voltam, amikor anyám is a nagyszüleim után ment, és én egyedül maradtam. Kirúgtak az iskolából és ezután csupa fusi munka következett – írta életrajzi könyvében.


Pacinóra már az első filmjében felfigyeltek,

Al ekkor már szeretett volna komolyan foglalkozni a színészettel, a tanfolyamra valót azonban keserves munkával kereste meg: hordott újságot, volt szállítómunkás és zöldségesnél is dolgozott. Legszívesebben egy moziban volt díjbeszedő, mert így legalább közel került a filmekhez.

A hatvanas években már játszott kisebb színházakban, de a siker még váratott magára. Ekkor az alvilággal is kapcsolatba került, 1962-ben le is tartóztatták, mert töltött fegyver volt nála engedély nélkül. Huszonhét éves volt, amikor először komolyabb darabban kapott szerepet egy bostoni színházban. Itt ismerkedett meg első nagy szerelmével, Jill Clayburghel, akivel öt évig éltek együtt. Al addig csak futó kalandokba bonyolódott, állítása szerint félt a nőktől, bár a szex már nagyon korán foglalkoztatta.

– Kilencéves koromban megismerkedtem egy lánnyal és megfogtam a mellét, ő pedig kuncogni kezdett. Ezután meg voltam arról győződve, hogy tulajdonképpen lefeküdtem egy nővel, úgyhogy rögtön vettem is egy csomag óvszert
– vallott első élményéről életrajzi művében.

Pacino Jillel ment New Yorkba, hogy szerencsét próbáljon, és 1970-ben végre talált egy ügynökséget, akik foglalkoztatni kezdték. Egy évvel később be is ajánlották egy filmbe, amelyben egy heroinfüggő férfit játszott Kitty Winn oldalán. Ekkor keltette fel Francis Ford Coppola érdeklődését is.
 
 
 
 
 
Al Pacinot sokáig riválisának tartotta De Niro
 
 
 
 
Minden idők egyik legtehetségesebb és legelszántabb amerikai színészének tartják, két Oscar-díjat kapott, az egyiket Jake LaMotta, a Dühöngő bika megformálásáért. Számtalan kaland után, második felesége oldalán végre boldog. Sorozatunkban Robert De Nirót, a zseniális színészt, a hallgatag sztárt, a nőfaló férfit mutatjuk be. A befejező részből De Niro Al Pacinóhoz fűződő viszonyát és Mel Gibson filmjéből való visszalépésének okát ismerhetik meg.
 
 
 
 
Robert De Niro és Al Pacino hosszú évek után, először 2007-ben álltak együtt a kamerák elé, A törvény gyilkosa című filmben. A két olasz színész csak a Keresztapában szerepelt együtt, de ott sem volt sok közös jelenetük.
– Számtalanszor kérdezték, hogy miért nem profitálunk egymásból többet, nagy páros lehettünk volna, igazi bunyó-duó de valahogy eddig nem sűrűn hozta úgy a sors, hogy közös filmet forgassunk – mondta De Niro életrajzi könyvében. Al Pacino később bevallotta, hogy kezdetben riválisának érezte kollégáját és rossz szemmel nézték egymás sikeres produkcióit, és sok idő kellett ennek legyőzéséhez.A

– Ma már csak nevetünk ezen. Jó volt újra együtt játszani, a régi formánkat hoztuk mindketten, sokat nevettünk és rivalizálásról már szó sincs! – nevetett Pacino A törvény gyilkosa 2008-as londoni premierjén.
Sokan azonban abban látták az okot, hogy a kritikusok De Nirót sokkal tehetségesebbnek és sokszínűbbnek tartották, mint Pacinót. Az időközben rendezőként és is óriási sikereket elért Robert, a politikában is komolyan állást foglalt, és szerepet vállalt a demokratikusok támogatásában, ez volt többek között Mel Gibsonnal való konfliktusának oka. Gibson legutóbbi, visszatérő filmjébe, a régi sorozatot feldolgozó Edge of Darknessbe De Nirót szemelte ki partnerének, egy CIA ügynök szerepére. Robert először el is fogadta a felkérést, ám a forgatás megkezdése előtt „művészi különbözőségekre” hivatkozva visszalépett.
– Nem titok, hogy Bobby gyűlöli a rasszizmust, márpedig Gibson több alkalommal is tett gyűlölködő megjegyzéseket, Bobbynak pedig fekete bőrű a felesége. Az váltotta ki nála a legnagyobb ellenszenvet, hogy Mel egyszer részegen közölte: a zsidók tehetők felelőssé a világban dúló minden problémáért. A téma az első találkozáskor is felmerült, így Bobby sarkon fordult és ott hagyta a munkálatokat – mesélte egy bennfentes a New Yorkernek.
 
 
 
 
 
 Al Pacino összeverte gyerekei anyját
 
 
 
Híresek, gazdagok és látszólag imádják a családjukat. Ám míg a nagyvilág előtt feleségük és gyerekeik kezét szorongatják, a színfalak mögött túlfűtött vágyaik beteljesedését hajszolják. Sorozatunkban híres családapák szexbotrányait vesszük nagyító alá. Hatodik, befejező részünkből kiderül: Al Pacino milyen válogatott kínzásokkal tartotta sakkban ikrei anyját, Beverly D'Angelot.
 
 
Al Pacino közel a hetvenhez is fékezhetetlen szívtipró.
Egyszerűen képtelen megállapodni egyetlen nő mellett.

Első ízben Diane Keaton kotyogta el róla, hogy folyamatosan a kielégülést hajszolja. Keatonnal a Keresztapa című film forgatásán jött össze az apró termetű szívtipró.


Pacino gyermekei anyjával, a HAIR musical sztárjával Beverly D'Angelóval. Kim Basinger is a skalpjai között

– Nagyon tudott udvarolni, szó szerint hevesen ostromolt. A szexéhségére ment rá a kapcsolatunk,
ugyanis minden nap háromszor-négyszer akart szeretkezni.
Amikor nemet mondtam neki, egyszerűen prostikhoz ment – mesélte Keaton.
Tagadhatatlan, hogy Al Pacino kissé rekedtes hangja, áthatóan sötét szeme, sármja egyszerűen ellenállhatatlan.
Tinilányoktól a nagymamákig nincs nő, akire ne lenne hatással az Oscar-díjas színész.
Bármennyire is jó pasi azonban az öreg Al, mégsem lenne érdemes irigyelni azt, akivel éppen együtt él.
Ikrei anyjával, Beverly D'Angelóval ugyanis kegyetlenül elbánt.
Szegény asszonynak számtalan megaláztatást kell eltűrnie az imádott színész párjaként. Amikor például a szülőszobán vajúdott ikergyermekei, Anton és Olivia világrahozatalával, Al éppen Kim Basingerrel szexelt egy szállodai szobában.
Majd egy interjúban maga vallotta be, hogy a gyereksírás elöl hosszabb időre szállodába menekült, ahol Winona Ryderrel huncotkodott.
Amikor Beverly számon kérte, a válasz kiadós verés volt. Mire a színésznő megfenyegette a sztárt, hogy feljelenti, Al nyilvánosan letagadta, hogy egyáltalán ő lenne az apja az ikreknek.

– Al Pacino egy aljas szemétláda. Pokol volt mellette az életem – mondta D'Angelo, majd gyerektartásért beperelte a színészt, aki legutóbbi születésnapján öt luxusprostival mulatott.
Egykori kedvese, Diane Keaton nem hisz abban, hogy Al valaha is képes lesz megjavulni.
– AI végtelenül öntörvényű és szinte betegesen félti agglegényéletét – nyilatkozta róla.
– Annak idején engem már nem is érdekelt, hogy megcsalt, ám az igen, hogy meg is alázott.
Egyedül jártam a partikra, de még nyaralni sem jött velem.
A színész korábban - sok hollywoodi kollégájához hasonlóan - szexfüggőségben szenvedett. Fizikai rosszullétek gyötörték, ha nem vihetett minden este más nőt az ágyába. Többhetes elvonókúra eredményeképp állítótag azonban kigyógyult a betegségből.
Sokak szerint azonban inkább csak enyhültek a tünetei.
 
 
 
 
 
Al Pacino: csúcsformában vagyunk
 
 
 
Tizenhárom év után újra együtt állt kamera elé Amerika két legjobbnak tartott férfiszínésze, Robert De Niro és Al Pacino.
Filmjük, a Righteous Kill (Jogos gyilkosság) londoni bemutatóján Al Pacino bevallotta, hogy ifjú, ambiciózus színészekként riválisnak tekintették, és ki nem állhatták egymást.


A nagy páros: De Niro és Pacino 13 után még mindíg csúcsformában


– Ma már csak nevetünk ezen. Jó volt újra együtt játszani, a régi formánkat hoztuk, rivalizálásról már szó sincs közöttünk! – nevetett Pacino.
A két olasz származású sztár partnere a rapper 50 cent volt, aki a forgatás minden percét élvezte.
– A filmezés lehetőséget ad a másik oldalam megmutatására. Fantasztikus volt a fiúkkal forgatni, ők Hollywood nagy öregjei – nyilatkozta a színészi babérokra törő 50 cent a bemutatón.
 
 
 
 
 
Al Pacino szégyelli pokoli körmeit
 
 
Nem csoda, hogy Al Pacino rejtegetni próbálja megmagyarázhatatlan manikűrjét, egy Beverly Hills-i étteremből távozóban. A színész gondosan ügyelt, arra, nehogy a lesben álló fotósok megörökítsék kézfejét, de minden igyekezete ellenére, a kormánykereket szorító csillogó kék körmök napvilágra kerültek.

A csillogó kék

A különös manikűr oka ismeretlen, és csak ő maga lehetne a megmondhatója, hogy egy furcsa szektához csatlakozott-e vagy divatot szeretne diktálni 65 évesen, vagy egyszerűen csak kislányával játszott körömépítősdit, mindenesetre azzal, hogy rejtegetni próbálta, még jobban felkeltette magára a figyelmet. Al Pacino következő filmjét, a Righteous Killert jövő hónapban mutatják be a szigetországban.


 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.