Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Halálos Iramban

2009.10.14
 
  Kép  Dominic Toretto napközben elképesztő teljesítményű versenykocsikat rak össze. A márka kevésbé számít, mint az a kompjúter-vezérelt üzemanyag befecskendezés, amitől ezek a gépek repülnek.
   Éjszaka Dom saját földi rakétáját vezeti, és 10 000 dollárt kaszál, ha valaki ki meri őt hívni egy versenyre. Egy ilyen éji verseny egyszerre utcabál, törzsi összejövetel és csatatér, csupa adrenalin, szexuális feszültség és nyers, fékezhetetlen sebesség. Tömeg lepi el az egyébként néptelen utcákat, hogy ünnepeljenek, őrjöngjenek és együtt legyenek. Dominic úgy feszít ebben a magas oktánszámú, törvényen kívüli közegben, mint egy rocksztár, ő a mohón felbőgő, erejüket újra meg újra próbára tévő motorok ura.
   Briant elvarázsolja ez az élet - a srác mohó és ő is próbára akarja tenni az erejét. Büszke a dörzsöltségére, de ennek a tömegnek ő csak zöldfülű. Mégis saját szupergépén hívja versenyre Dominicot.
   És megkezdődik az ádáz hajsza!

   Eközben egy mindenre elszánt banda hajmeresztő és életveszélyes országúti mutatványokkal, agresszív és vakmerő stílusban rabol ki értékes szállítmánnyal megrakott kamionokat. A bűnözők elképesztő ügyessége láttán a hatóságok gyanúja az éjszakai versenyzőkre terelődik!

 

   Az új évezred első autós mozija minden képzeletet felülmúl. A Konvoj és Mad Max típusú filmek legjobb hagyományait turbózza fel a legmodernebb trükkök és vizuális megoldások segítségével, és az összhatás olyan, hogy a néző csak kapkod a levegő után. Nem csoda, hogy a jóformán ismeretlen ifjú tehetségekkel készített film több mint 40 millió dolláros bevételt hozott a bemutató hétvégéjén Amerikában!
 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.