Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Gyümőlcs saláta

2009.09.15
Gyümölcssaláta

 

 
 
Hozzávalók:
1 friss ananász
2 mangó
3 banán
1 pohár földieper
2 kanál citromlé
mentalevél
1 (pálinkás) pohár Tequila
 

 

 
Elkészítése:
Megpucoljuk a gyümölcsöket. Az ananászt darabokra, mangót kockákra, banánt szeletekre vágjuk. A megmosott és lecsöpögtetett földiepret felekre vágjuk. Tálba tesszük a gyümölcsöt és leöntjük citromlével. Finoman összekeverjük. 2 óra hosszára hűvös helyre tesszük. Csészébe szedjük és Tequillával meglocsoljuk. Friss mentalevéllel díszítjük.
 

 

 
JÓ TANÁCS!
Jéggel is kínálhatjuk. Ne felejtsük el, hogy a banán végét le kell vágni, nehogy lamblia fertőzést kapjunk.
 
 
Forrás: A világ konyhái / Mexikói konyha
 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.