Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Hűsitó gyümölcsital

2009.09.15
Hűsítő gyümölcsital
 

 

 

 
Hozzávalók:
1 középnagyságú görögdinnye
1 zöld citrom
4 narancs
20 dkg földieper
1 liter ásványvíz

 

 
 
Elkészítése:
A narancsot és a citromot meghámozzuk és a magokat eltávolítjuk. A dinnyéből is kiszedjük a magokat. Ezután együtt megmixeljük a gyümölcsöt. Hozzáadjuk a vizet. Kancsóba jégkockára öntjük.
 
 
JÓ TANÁCS!
A zöld citromnak több a C-vitamin tartalma, mint a sárgának. Nehezebb raktározni, mivel érzékenyebb, hamarább penészedik.
 
 
 
Forrás: A világ konyhái / mexikói konyha
 
 
 
 
 
 
 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.