Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Lángoló Sombrero Saláta

2009.09.15
Lángoló Sombrero saláta
 

 

 

 
Hozzávalók:
2 csirkemell
3 kanál olívaolaj
1 konzervkukorica
60 dkg burgonya
2 kanál összeaprított konzervpaprika
1000 ml ketchup
1 kávéskanál őrölt chili
só, bors
ízlés szerint cukor

 

 
 
Elkészítése:
Megmossuk és megtöröljük a húst. Bedörzsöljük sóval és borssal, majd forró olajon aranysárgára sütjük. Kockákra vágjuk. A burgonyát alaposan megsúroljuk és héjában megfőzzük, majd lehűtjük, megpucoljuk és kockákra vágjuk. A húst, burgonyát, lecsöpögtetett kukoricát, elaprított paprikát, chilit összekeverjük. Sóval, borssal, cukorral ízesítjük és ketchuppal leöntjük.
 
 
 
JÓ TANÁCS!
Ehhez a salátához is – mint a Mexikói ételekhez illően – pikáns ketchupot használunk.  
 
 
 
Forrás: A világ konyhái / Mexikói konyha
 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.