Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Mexikói álom

2009.09.15
Mexikói álom
 
 
 
 
Hozzávalók:
20 ml tequila
20 ml brandi
20 ml zöldcitromlé
1 kanál grenadine szirup
citromhéj
 
 
 
Elkészítése:
Minden hozzávalót shakerben alaposan összekeverünk. Koktélpoharakat megtöltjük tört jéggel és ráöntjük a shaker tartalmát. Maraszkával és citromszeletekkel díszítjük.
 
 
 
Jó tanács:
Akik nem tudnák: a maraszka az szirupban eltett meggy, lehet piros, sárga vagy kék. Maraschino pedig színtelen likőr, meggyből, mogyoróból készült, rózsával, narancsal és ibolyával illatosított.
 
 
 
 
Forrás: A világ konyhái / Mexikói konyha
 
 
 
 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.