Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Pulyka császár módra

2009.09.15
Pulyka császár módra
 

 

 
Hozzávalók:
10dkg pulyka mellfilé
1 konzerv paradicsom héja nélkül
1 konzerv kukorica
2 nagy pirospaprika
4 kanál olivaolaj
1-1 kávéskanál oregánó, chili és koriander
1-2 csipet só
 
 
 
Elkészítése:
A húst folyóvíz alatt megmossuk, megszárítjuk elvágjuk hosszúkás szeletekre. Felhevítjük a fele zsírt a serpenyőben és erősen megpirítjuk benne a húst. A kukoricát lecsepegtetjük, a paprikát összedaraboljuk. A maradék zsírt egy másik serpenyőben felhevítjük, belerakjuk a paprikát és pár percig sütjük. Hozzáadjuk a kukoricát, húst és pár percig még sütjük. A paradicsomot leszűrjük és hozzáadjuk a húshoz az oregánóval, chili és a korianderrel együtt. Gyenge tűzön hagyjuk még 20 percig.
 

 

JÓ TANÁCS:
Ezt a finom pulykahúst rizzsel, fejes salátával, vagy friss gyalult káposztával ajánlatos fogyasztani.
 
 
 
Forrás: A világ konyhái / Mexikói konyha
 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.