Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


C vitamin cink

2009.09.27
Cetebe C-vitamin+Cink kapszula


 

Kép

 Az új Cetebe C vitamin+Cink a jól bevált Cetebe hosszan tartó C-vitamin felszabadulást biztosító "időszemcsék" és az értékes "Cink-glükonát" speciális együttese, amely kétszeresen erősíti az immunrendszert. Mivel a szervezetünk meglehetősen kicsi tárolókapacitással rendelkezik mindkét hatóanyag vonatkozásában, ügyelni kell a rendszeres, egész évre kiterjedő C-vitamin- és cinkbevitelre, az immunrendszer épségének tartós megőrzése érdekében.


Az új Cetebe C vitamin+Cink kétszeres erősítést jelent az immunrendszernek. Az értékes Cink-hatóanyag és a bevált Cetebe "időszemcsék" kombinációja az immunválasz két különböző tartományát segíti, így a két tápanyag a védekezőképességre gyakorolt hatását tekintve optimálisan kiegészíti egymást.


A Cetebe C vitamin+Cink hosszan tartó C-vitamin felszabadulást biztosító étrend-kiegészítő kapszula. Összetételénél fogva antioxidáns hatású, mely hozzájárul az immunrendszer megfelelő működéséhez. Az immunrendszert számos tényező gyengítheti, pl. stresszes életmód, kiegyensúlyozatlan étrend, fokozott szellemi vagy fizikai igénybevétel. Minden Cetebe C vitamin+Cink kapszula mikrokapszulákat tartalmaz, amelyekből lassan és egyenletesen szabadul fel a C-vitamin. Ezenkívül cinket is tartalmaz. A C-vitamin és a cink hozzájárulnak a szervezetünkben zajló káros oxidatív folyamatok gátlásához, így segítenek megtartani egészségünket és teljesítőképességünket.

A termék fogyasztása elsősorban esős, hideg évszakokban, fizikai és szellemi megterhelés esetén, sportoláskor, illetve stressznek kitett menedzserek részére ajánlott.

Nem tartalmaz mesterséges színezéket.


Adagolás:
Naponta 1 kapszula. Gyermekeknek 9 éves kor alatt nem ajánlott.


Figyelmeztetés:
Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl!
Étrendkiegészítő, nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet!
A termék kisgyermekek elől elzárva tartandó!

Vitamin- és ásványi anyag tartalom
kapszulánként: *RDA%
C-vitamin: 300 mg 500
Cink: 5 mg 42
*felnőttek számára ajánlott napi bevitel
 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.